Personal training

Een training helemaal op jouw maat

In een kennismakingsgesprek kijk ik naar je doelen en interesses en breng ik je fysieke gezondheid in kaart. Dit doe ik door het afnemen van een aantal gezondheidstesten, het maken van een voedings- en bewegingsanalyse. Aan de hand hiervan wordt er een week-, maand- en jaarplan gemaakt. 

 

Introductiefase 

Na de kennismaking stellen we een plan samen waarin de volgende aspecten aan bod komen:

- Meten van gewicht, vetgehalte, spiermassa, bloeddruk, bloedsuikerspiegel, zuurstofgehalte en lichaamsomvang.

- De frequentie van de trainingen, dus hoe vaak wordt er getraind? 

- Voeding: welke voeding en hoe integreer ik dit in mijn (gezins)leven?

- Levensstijl: hoe ga je om met alcohol, slaap/rust, etentjes, feestjes/verjaardagen, valkuilen?

- Lichaamsbeweging in het dagelijks leven (uit onderzoek is gebleken dat Nederlanders te weinig bewegen). We stellen wekelijks een doel voor het minimale aantal stappen dat je dagelijks zal maken. 

 

Resultaatgerichte fase

- Evalueren van de trainingen en aan de hand daarvan op een veilige manier de intensiteit van de trainingen verhogen. 

- Afwisselende oefeningen om de trainingen uitdagend te houden en je lichaam nieuwe prikkels te bieden.

- Stellen van hogere, maar haalbare doelen, zodat je gemotiveerd blijft. 

 

Onderhoudsfase

- Controleren of de trainingen worden uitgevoerd en of het advies wordt nageleefd. 

- Vervolgafspraken maken voor een evaluatie.

- Een plan van aanpak voor een doel op langere termijn. Hierbij kan gedacht worden aan: een obstacle run, een halve marathon, een run, spiermassa behouden (bodybuilding), gewichtsverlies behouden, een detox van het lichaam.

 

Mylogenics (snel van je pijn af)

Mylogenics™ methode is het paradepaardje van Overload Worldwide™. Bij deze nieuwe revolutionaire en veel omvattende test- en behandelmethodiek staat het direct boeken van resultaat centraal. De Mylogenics™ methodiek is gericht op Preventie, Prestatieverbetering en Behandeling en is gebaseerd op een combinatie van de meest effectieve elementen en technieken uit verschillende behandelmethoden.

 

Ik zoek blokkades op. Deze kunnen in je spieren en pezen ontwikkelen door foutieve houding en slechte uitvoering van bewegingen. Deze zogenaamde knopen zorgen voor een slechte doorbloeding op essentiële  plekken. De stijfheid en bewegingsbeperking zorgen voor nog meer pijn en slecht gebruik van het lichaam.

 

Na een aantal testen zoek ik knopen op en zorg ik voor een betere doorbloeding in de omliggende weefsels. Daarna activeert het lichaam het proces van zelf genezing. De circulatie van bloed (en dus zuurstof) herstelt het lichaam in bizar korte tijd. Zelfs medici staan versteld van deze behandeltechniek.

Heb je interesse? 
Contact