Small groups

Online training is hot

I.v.m. Corona mag je niet meer in groepen sporten. Daarom geven wij alle groepstrainingen online, live, om toch de kwaliteit en mogelijkheid te geven die wij beloven. Hierbij train je je conditie, kracht, fitheid, vetverbranding, lenigheid, uithoudingsvermogen en evenwicht. Alle onderstaande lessen worden nu online gegeven.
Geef je nu gratis op!

 


Fitter worden in kleine groepjes

Small groups trainingen zijn trainingen voor ieder niveau. We werken samen in de buitenlucht. Deze lessen worden op vaste tijden gegeven. Hierbij trainen we conditie, kracht, fitheid, vetverbranding, lenigheid, uithoudingsvermogen, evenwicht. 

 

Trainingen

Bootcamp: 

Hierbij trainen we de bovenstaande aspecten in kleine groepjes, zodat het begeleidingsniveau hoog is en veiligheid gewaarborgd blijft. De training bestaat uit korte stukjes hardlopen, afgewisseld met krachtoefeningen met materialen (elastieken, touwen, ballen, gewichten). De training wordt gegeven in circuit met motiverende muziek. 

Yoga/Pilates:

In kleine groepjes wordt er gewerkt aan lenigheid, balans, een sterkere core, ontspanning en wordt er gebruik gemaakt van ademhalingsoefeningen. Dit doen we, zodat je lichaamshouding verbetert en zodat je bewuster wordt van je lijf. Afhankelijk van het weer trainen we binnen of buiten. Er wordt gebruik gemaakt van ontspannende muziek. 

BBBB: 

Hierbij trainen we vooral buik, billen, benen en bovenarmen. Dit doen we in kleine groepjes, zodat het begeleidingsniveau hoog is en veiligheid gewaarborgd blijft. We maken gebruik van een inspirerende, natuurlijke omgeving en trainen op muziek.

Bootcamp/boksen:

Bij deze training wisselen we trap- en stoottechnieken af om het zelfvertrouwen en je energie te verhogen. Hierbij wordt er niet op het gezicht geslagen, maar maken we gebruik van bokshandschoenen en -kussens. We sluiten de les af met een serie buikspieroefeningen en koffie en thee.

 

Wij zijn samen fit (senioren)

‘Wij Zijn Samen Fit’ is opgestart in Hoofddorp voor de ouderen. Dit is gebeurt met Maarvast, Sportservice Haarlemmermeer en DNATRAINING.

Om ouderen mensen in contact te brengen d.m.v. bewegen op muziek.
Dansen, ouderwets aerobics, balans en valpreventie.
Aan het eind doen we Yoga- en ademhalingsoefeningen.

In het Pax komt elke dinsdagochtend een enthousiaste groep senioren bijeen voor een uur bewegen op muziek.
Alle oefeningen worden in een staande houding uitgevoerd en in verschillende gradaties aangeboden. Tempo is niet belangrijk, meedoen wel.Elke les krijgen alle spiergroepen aandacht, wordt de balans getraind, spierkracht en conditie vergroot.

Tijdens de korte pauzes wordt er water gedronken, zo nodig zweetdruppels gedept en kort met elkaar gebabbeld. Plezier staat in deze lessen voorop. Meezingen met de muziek mag, oefeningen op eigen wijze uitvoeren ook en humor is altijd aanwezig.
Bij slecht weer kunnen we training in club gebouw van de tafeltennis Pax
te Hoofddorp. Na afloop drinkt de groep een kop koffie.

 

Bedrijven en andere mogelijkheden

Bij iedere training staan de deelnemers centraal, deze worden in groepsverband, toch persoonlijk begeleid en gemotiveerd
Trainingen bevatten uitdagende oefeningen (loop, spring, opdrukken, evenwicht en met materialen)

De voordelen voor uw bedrijf:

Verlaag het ziekteverzuim van uw medewerkers.
Versterkt de teambuilding en het plezier in het algemeen.

Onze trainingen:

 • Kunnen direct voor of na werktijd worden gegeven
 • Zijn altijd dichtbij kantoor.
 • Zijn voor beginners & gevorderden.
 • Geleid door gediplomeerde personal trainer

Trainingsprogramma

Wij geven training met materialen zoals: touwen, gewichten, touwen, TRX, springtouw en natuurlijk oefeningen met eigen lichaamsgewicht.

 

Mogelijkheden:

 • teambuilding
 • invulling opendag
 • scholen
 • gymlessen
 • clinics
 • buitenschoolse activiteiten
 • invulling van vrijgezelle dag
 • invulling van de winter- of zomerstop (bij voetbal, hockey, honkbal)

 

Enthousiast geworden?


Meld je aan voor een gratis proefles!